+386 (02) 82 15 790

Izjemna skrb za stranke

Naša prva skrb so naše stranke - pravilo, ki se ga držimo. Vsak kupec pride do nas z namenom, lastnimi željami in mi mu želimo ustreči tako, da si zanj vzamemo čas, pretehtamo zamisli in mu ponudimo nasvete in rešitve. Preučimo povpraševanje in ponudimo ter obrazložimo potek, izvedbo  in stroške naročila.


Osebni pristop k delu

Delamo s srcem. Smo družinsko podjetje, ki je začelo iz ničle ter z dobrim delom in s pomočjo zadovoljnih strank razširilo, tako da zdaj lahko ponuja storitve tudi najbolj zahtevnim strankam. Vsak naš izdelek je narejen odlično, vsak detajl je dodelan 100 %. V svoje delo vlagamo ogromno pozitivne energije, ki jo boste čutili ob sodelovanju z nami in ob uporabi izdelkov, ki jih naredimo. Fleksibilnost. Za vas lahko izdelamo najrazličnejše izdelke – ob velike 60 tonske stiskalnice pa do majhne ograje. Pri tem se prilagodimo vašim potrebam in vam priskočimo na pomoč tudi v primerih, ko drugi ne morejo. Terminsko točno delo. Pri nas velja tisto, kar se dogovorimo s strankami. Vse, kar izdelamo je pri vas v dogovorjenem roku in narejeno v odlični kvaliteti. Znanje in izkušnje. S pomočjo naših znanj in izkušenj vam bomo pomagali izboljšati vaše načrte ali pa ustvariti načrt za izdelek iz ničle. Na nas torej lahko računate kot na partnerja, ki vam bo znal najti prave rešitve.
Vsi naši izdelki so sestavljeni z zanosom, dosledno in pozitivno energijo, katero tudi izžarevajo. Vsak izdelek je narejen tako in na vsakega smo ponosni.
Naš potencial je skrit v naši majhnosti, strokovnosti in fleksibilnosti. Pred večjimi konkurenti prednjačimo tako, da se hitro prilagajamo spremembam. Naši aduti pa so dobri izdelki, izdelani terminsko točno ter ažurno delo in svetovanje.
 

Dobrodel je Vaš najboljši partner pri oblikovanju kovin v izdelke vaših želja.


Če vas zanima, kaj vse lahko storimo za vas, lahko to storite na več načinov.


Kontaktni obrazec

+386 (02) 82 15 790

Obiščite nas v poslovalnici

Laserski razrez

Podjetje

Dobrodel d.o.o.

Koroška cesta 14,
2390 Ravne na Koroškem
(Železarna Ravne)

Kontakt

Telefon: +386 (02) 82 15 790

Faks: +386 (02) 82 15 797

E-pošta: info@dobrodel.si