+386 (02) 82 15 790

Predstavitev

Smo privatno, družinsko podjetje, Dobrodel, d. o. o. Naše glavne dejavnosti so: ključavničarstvo, strojegradnja, laserski razrez, plamenski razrez. Poslovne prostore imamo na območju ŽELEZARNE RAVNE, v velikosti 1. 440 m2, ki so sestavljeni iz proizvodnje hale z mostovnim dvigalom in treh delavnic.

Naše delo obsega proizvodnjo; razrez, sestavo, varjenje. Proizvajamo različne kovinske izdelke npr.: zvarjence, jeklene konstrukcije, ciklone, silose, cevovode, stroje, odpraševalne sisteme, ograje (industrijske, kovane, stilne), stopnišča, jeklena vrata, pesjake ipd.

Vsi naši izdelki so sestavljeni z zanosom, dosledno in pozitivno energijo, katero tudi izžarevajo. Verjetno ste že slišali za hiše in predmete z negativno energijo, v katerih ni bilo moč stanovati, izkusili pa ste že prostore, predmete, ob katerih ste imeli občutek energije, miru...., veste zakaj, ti prostori oz. predmeti, so bili narejeni s pozitivnim pristopom. Tako se to dogaja pri nas. Vsak izdelek je narejen tako in na vsakega smo ponosni.


VIZIJA

Želimo si prihodnost uspeha in zadovoljstva. Naš cilj je pozitiven image, po katerem smo poznani znotraj naših meja in v tujini. Želimo napredek, za katerega smo se pripravljeni neprestano izobraževati in izpopolnjevati in prilagajati trgu ter željam kupcev. 

Dobrodel je Vaš najboljši partner pri oblikovanju kovin v izdelke vaših želja.


Če vas zanima, kaj vse lahko storimo za vas, lahko to storite na več načinov.


Kontaktni obrazec

+386 (02) 82 15 790

Obiščite nas v poslovalnici

Laserski razrez

Podjetje

Dobrodel d.o.o.

Koroška cesta 14,
2390 Ravne na Koroškem
(Železarna Ravne)

Kontakt

Telefon: +386 (02) 82 15 790

Faks: +386 (02) 82 15 797

E-pošta: info@dobrodel.si